Gezellige horeca en terras

Even bijkomen in onze gezellige horeca of terras? Voorbijgangers en campinggasten zijn van harte welkom! Met uitzicht op onze speeltuin en zwembad, kunt u hier genieten van een lekkere Latte macchiato, een stuk verse Limburgse vlaai of een glas vers getapt bier.

Kleine kaart

Grotere trek? Geniet van de lekkere gerechten op onze kleine kaart, zoals een lekkere spaghetti bolognese, pizza, tosti, belegd broodje of een pannenkoek.

Oplaadpunten elektrische fiets

Vlakbij het terras zijn 6 oplaadpunten voor elektrische fietsen. Terwijl u geniet van een drankje op het terras, wordt uw fiets opgeladen!

Ook snackbar

Liever een vette hap? In onze snackbar kunt u genieten van een ruime keuze aan frites en snacks. De snackbar is in het hoogseizoen open van 17.00 tot 20.00 uur. In het voor- en naseizoen gelden aangepaste openingstijden.

Groepen

Voor groepen is het mogelijk om op aanvraag ontbijt te serveren of een warme maaltijd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Broodservice

Speciaal voor campinggasten bieden wij broodservice. Van kaiserbroodjes tot croissants of tarwebrood. Bestel minimaal 1 dag van tevoren bij de receptie (tot 18.00 uur) uw verse broodjes. Deze kunt u de volgende dag vanaf 9.00 uur afhalen.

Nieuw: ontbijtservice

Geen zin om zelf het ontbijt te verzorgen? Tussen 9.00 tot 11.00 uur kunt u ook ontbijten in de kantine. Geef 1 dag van tevoren aan dat u gebruik wilt maken van onze ontbijtservice, dan zorgen wij dat alles op het afgesproken tijdstip klaar staat. Meer info bij de receptie.

Mini shop

Iets vergeten? Voor de eerste levensbehoeften kunt u terecht in de mini shop op onze camping. Ook gasflessen zijn hier verkrijgbaar. De mini shop is in het hoogseizoen open van 9.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur. Buiten deze periode gelden aangepaste openingstijden.

Open:

27 maart t/m 27 september 2020

Speciale Vroegboekkorting*:

7 = 6 nachten
14 = 12 nachten
21 = 17 nachten

* niet i.c.m. andere kortingen