Skip to main content

Gezellige horeca en terras

Even bijkomen in onze gezellige horeca of terras? Voorbijgangers en campinggasten zijn van harte welkom! Met uitzicht op onze speeltuin en zwembad, kunt u hier genieten van een lekkere Latte macchiato, een stuk verse Limburgse vlaai of een glas vers getapt bier.

Let op: open tijdens het weekend en schoolvakanties (hoogseizoen). In het voor- en naseizoen gelden aangepaste openingstijden.

Kleine kaart

Grotere trek? Geniet van de lekkere gerechten op onze kleine kaart, zoals een lekkere spaghetti bolognese, pizza, tosti, belegd broodje of een pannenkoek.

Oplaadpunten elektrische fiets

Vlakbij het terras zijn 6 oplaadpunten voor elektrische fietsen. Terwijl u geniet van een drankje op het terras, wordt uw fiets opgeladen!

Ook snackbar

Liever een vette hap? In onze snackbar kunt u genieten van een ruime keuze aan frites en snacks. De snackbar is in het hoogseizoen open van 17.00 tot 20.00 uur. In het voor- en naseizoen gelden aangepaste openingstijden.

Broodservice

Speciaal voor campinggasten bieden wij iedere dag van de week broodservice. Van kaiserbroodjes tot croissants of tarwebrood. Gooi het broodbestelbriefje (verkrijgbaar bij de receptie) vóór 18.00 uur in de speciale ‘broodbrievenbus’ bij de receptie. De volgende dag kunt u uw verse broodjes vanaf 9.00 uur afhalen.

Mini shop

Iets vergeten? Voor de eerste levensbehoeften kunt u terecht in de mini shop op onze camping. Ook gasflessen zijn hier verkrijgbaar. De mini shop is in het hoogseizoen open van 9.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur. Buiten deze periode gelden aangepaste openingstijden.

Open:

29 maart t/m 29 september 2024

Vakantiebaantje?

In de zomermaanden zijn we altijd op zoek naar gastvrije vakantiemedewerkers

Interesse? Bel, mail of loop binnen