Fietsen vanaf de camping

Panoramacamping Colmont ligt midden in het prachtige heuvelland, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg. Vanuit de camping fietst u zo de Limburgse heuvels in. Diverse fiets- en MTB routes starten vanuit de camping. De wielerklassiekers en -legendes liggen op korte afstand. Zo start fietsevenement en toertocht Limburgs Mooiste op slechts 7 km van Panoramacamping Colmont!

Speciale fietsfaciliteiten

Op Panoramacamping Colmont zijn fietsers van harte welkom! Er is een speciale fiets afspuitplek. Douches en warm water zijn gratis. Onder het genot van een biertje kunt u nagenieten op ons terras. Honger gekregen na de fietstocht? Geniet van een pastamaaltijd in onze kantine.

Fietsroutes

Er zijn diverse fietsroutes voor verschillende afstanden en niveaus beschikbaar vanaf de camping. Deze kunt u hieronder downloaden of zijn tevens verkrijgbaar aan de receptie:

18,5 km – Fietsroute Colmont – Wijlre – Eys – Trintelen
Tijd: ongeveer 1.15 uur

26,31 km – Fietsroute Colmont – Kunrade – Craubeek
Tijd: ongeveer 1.45 uur

26,31 km – Fietsroute Colmont – Ubachsberg – Imstenrade – Terworm
Tijd: ongeveer 1.45 uur

Of bekijk de website met fiets- en wandelroutes in Voerendaal

MTB routes

Zuid-Limburg kent diverse uitdagende mountainbikeroutes voor verschillende niveau’s. Of doe mee aan één van de speciale MTB events, zoals Limburgs Mooiste MTB, 2-daags MTB Heuvelland of Gravel Series Limburg. Hieronder vindt u de dichtsbijzijnde en populairste MTB routes:

18,5 km – Brunssummerheide route
Steile dropdowns in de zanderige Brunssumerheide

25 km – Gulpenroute
Steile beklimmingen en geen enkele meter vlak

26 km – Vijlenroute
Ruige afdalingen in het hoogst gelegen bos

Wielrenroutes

Diverse beroemde en beruchte beklimmingen liggen om de hoek van Panoramacamping Colmont: de Eyserbosweg en de Keutenberg. Of fiets mee in één van de wielerklassiekers zoals Limburgs Mooiste (start op 7 km afstand vanaf de camping) of de Amstel Gold Race.

Bekijk hier verschillende wielrenroutes die starten in de buurt van de camping

Open:

26 maart t/m 26 september 2021

Speciale Vroegboekkorting*:

14 = 12 nachten
21 = 17 nachten

* niet i.c.m. andere kortingen